MESVAK Genel Kurulunda Mevcut Başkanı Güven Tazeledi

MESVAK-Mesudiyeliler Birliği Hizmet Vakfı

MESVAK Genel Kurulunda Mevcut Başkanı Güven Tazeledi
1996 Yılında kurulan ve her yıl Mesudiyeli öğrencilere burs desteği sağlayan Mesudiyeliler Vakfının 13.Genel Kurulu Kağıthane Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.
MESVAK Genel Kurulunda Mevcut Başkanı Güven Tazeledi

1996 Yılında kurulan ve her yıl Mesudiyeli öğrencilere burs desteği sağlayan Mesudiyeliler Vakfının 13.Genel Kurulu Kağıthane Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Merkezi İstanbul'da bulunan Mesudiyeliler Vakfının Kongresine; Mesudiyeliler Vakfı mütevelli heyeti, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül,Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özat Özsoy, Mesudiye Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adnan Yılmaz, İstanbul Mesudiyespor Başkanı Yüksel Şener, Mesudiye İşadamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Coşkun Delice, Ak Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Erkan Yıldırım, Ak Parti ve İBB Belediye Meclis Üyesi Esenler Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Engin Aydoğan, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi İdris Taşkın, İYİ Parti Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı Kemal Karayaka, Beykoz Mesudiyeliler Derneği Başkanı Hakan Aydemir, Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı Sefai Uzunyurt, Mesudiyeli Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Meryem Yılmaz, Mesudiyeliler Vakfı Eski Başkanları Yaşar Celep, Fazlı Coşkun, Aydın Özgül,Sami Bektaş, Bayırköy Dernek Başkanı Mücahit Aydoğan, Güneyce Dernek Başkanı Güngör Caymaz, Darıcabaşı Dernek Başkanı Şenel Yılmaz, Üçyol Beldesi Dernek Başkanı Metin Demir, Arıcılar Köyü Dernek Başkanı Musa Uzuner, Celal Köyü Dernek Başkanı Hasan Koç, Meletli Gençler Derneği Başkanı Erol Karayaka, Doğançam Dernek Başkanı Ahmet Şevket Türk, Kışlacık Dernek Başkanı Nedim Albayrak, Mesudiye Postası Yazı İşleri Müdürü Arif Öndin ve çok sayıda katılımcı katıldı.

Divan Başkanlığına Yaşar Celep, Katip Üyeliğe Serdar Doğuş Eriçok ve M.Akın Yalçın seçilirken mevcut yönetim adına Başkan Ahmet Ali Şengönül faaliyet raporunu ve mali tabloyu açıklayarak yapılan çalışmaları anlattı.

Mevcut yönetim mütevelliler tarafından ibra edilerek seçime geçildi. Kongrede mevcut başkan Ahmet Ali Şengönül listesi dışında başka liste çıkmaması nedeniyle tek liste ile açık oylama ile seçime gidildi.

Eski başkanlardan Aydın Özgül,Engin Aydoğan ve Sami Bektaş, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül,Mesudiye Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adnan Yılmaz, Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özat Özsoy, Mesudiye İşadamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Coşkun Delice ve İstanbul Mesudiyespor Başkanı Yüksel Şener kongre sonrası yaptıkları açıklamalarda yeni seçilen yönetime başarı dileklerinde bulundular.

Mesudiyeliler Vakfı Başkanı Ahmet Ali Şengönül" Kongremize katılan tüm STK temsilcilerine, Mütevelli Heyetine, bu salonu bizlere tahsis eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'e çok teşekkür ederim. Yönetim olarak zor bir dönem atlattık bu zorlu pandemi sürecinde dahil öğrenci kardeşlerimizin eğitime verdiğimiz desteği aksatmadık. Bundan sonraki süreçte de Allah nasip ederse üzerine daha çok katkı yaparak Burs vermeye devam edeceğiz.Bu vakıf var olduğu sürece her daim Mesudiyeli öğrencilerin yanında olacaktır.Bizlerden desteğini esirgemeyen değerli iş adamlarımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuzun ilçemize hayırlı olması temennisiyle, hepinize tekrardan geldiğiniz için teşekkür ederim."dedi.

Ahmet Ali Şengönül başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulundan şu ekiplerden oluşuyor;

YÜKSEL EROL (Mahmudiye Mh.)
ŞENEL YILMAZ (Darıcabaşı Mh.)
MURAT ÇİÇEK (Çaltepe Mh.)
MERYEM OKUYUCU (Mahmudiye Mh.)
SERDAR DOĞUŞ ERİÇOK (Yeşilce Mh.)
AKIN YALÇIN (Güvenli Mh.)
KEMAL KAYAKAYA (Güzle Mh.)
GÜLTEKİN AYDIN (Gülpınar Mh.)
ONUR OKUTAN (Fistoru Mh.)
TEKİN TOKLUCU (Bayraklı Mh.)
TURAN BAKİ SARIGÜL (Ekşere Mh.)
MUSTAFA KILIÇİN (Dayılı Mh.)
SEHER SEVİNÇ (Arıkmusa Mh.)
İSA BAŞALAN (Birebir Mh.)
ARİF ÖNDİN (Üçyol Mh.)
ADNAN KIRAN (Köşe Mh.)