MESVAK’tan Yine Bir İlk...

MESVAK-Mesudiyeliler Birliği Hizmet Vakfı

MESVAK’tan Yine Bir İlk...
Mesudiye’nin en hayırlı işlerine imza atan, Eğitime sağladığı katkı ile Ordu camiasının takdirini kazanan Mesudiyeliler Vakfı Ahmet Ali Şengönül başkanlığında Bayramın son gününde Mesudiye’de Eğitim gören öğrencileri ödüllendirildi.
MESVAK’tan Yine Bir İlk...

MESVAK’TAN YİNE BİR İLK…

Mesudiye'nin en hayırlı işlerine imza atan, Eğitime sağladığı katkı ile Ordu camiasının takdirini kazanan Mesudiyeliler Vakfı Ahmet Ali Şengönül başkanlığında Bayramın son gününde Mesudiye'de Eğitim gören öğrencileri ödüllendirildi.

Mesudiye'de Ortaokul ve lise kademesinde öğrenim gören, bulundukları sınıfta karne puanına göre sınıf birincisi olan öğrenciler ve Kick Boks sporun'da 1.olan öğrenciler MESVAK tarafından ödüllendirildi.

Mesudiye Beykoz Tepesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa, Mesudiyeliler Vakfı Başkanı Ahmet Ali Şengönül, Mesudiye Kaymakamı Oğuzhan Aksoy, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Mesudiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Güngör Daşkın, Mesudiye İlçe Tarım Müdürü Davut Uzuner, Esenler Belediyesi Grup Başkan Vekili ve Esenler ve İBB Meclis Üyesi Mesudiyeliler Vakfı eski başkanı Engin Aydoğan, Mesudiyeliler Vakfı Başkan Yardımcıları Adnan Kıran, Gültekin Aydın ve öğrencilerin velileri katıldı.

Program sonunda Mesudiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Güngör Daşkın tarafından Mesudiyeliler Vakfı Başkanı Ahmet Ali Şengönül'e eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.