SMS İle Burs Kampanyası

MESVAK-Mesudiyeliler Birliği Hizmet Vakfı

SMS İle Burs Kampanyası
MESVAK yaz 5234’e Gönder "1 Öğrenci de Sen Okut" Kampanyamıza Destek Ol.
SMS İle Burs Kampanyası

BİR ÖĞRENCİDE SEN OKUT

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) buyurdukları gibi “Gerçek zenginlik mal çokluğu değil, göz tokluğu ve gönül zenginliğidir.”

Mesudiyeliler Vakfı’nın 2018 yılında değerli hayırseverlerimizin "zekât, fitre, sadaka ve bağış" niyetiyle yaptığı bağışları, Üniversitelerde Yüksek Öğrenim gören ihtiyaç sahibi 355 öğrencimize ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Vakfımıza 2018-2019 Eğitim yılında ise burs için 636 ihtiyaç sahibi öğrencimiz başvuru yapmıştır. Bu yıl başvuru şartları tutan tüm öğrencilerimize burs vermeyi hedefliyoruz.
 
Yapılan bu çalışmalar, vakıf yöneticilerinin ve hayırseverlerin katkılarıyla yürütülmektedir. Bu çalışmaların sayısının artması, yardımlarımızdan faydalananların sayısının artması gerekmektedir. Gönül isterdi ki Yardım talebinde bulunan herkese yardım etmek, burs için, eğitim yardımı için başvuran tüm öğrencilerimize burs vermek isterdik. Ancak öğrenci burslarımız, sadece sizlerin bağış ve yardımlarınız ile karşılanmaktadır. Vakfımıza yapılan katkı ve bağışlar arttığı takdirde bu hedefe ulaşabileceğimize inanmaktayız.
 
En kutsal ihtiyaç en kutsal yardım “ÖĞRENCİ BURSU” dur düsturunca sizleri vermeye, hayırlı işlere destek olmaya davet ediyoruz. Maddi imkânları elverişli olan hayırseverlerimizin, işadamlarımızın katkılarını bekliyoruz.

Yarınlara dönük bir yatırım için gelin vakfımıza ve çocuklarımıza sahip çıkalım.. “Çorbada bizimde bir tuzumuz bulunsun” diyorsanız Üniversite de okuyan dar gelirli Mesudiyeli çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için Burs kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı bu yıl BURS vermekte zorluklar yaşayacağımızı düşünerek alternatif gelir sağlanması konusunda SMS ile bağış sistemini hayata geçirdik. Bu anlamda sizlerde 5234 e MESVAK yazıp göndererek “1 ÖĞRENCİ DE SEN OKUT” kampanyamıza destek olabilirsiniz. Bu desteklerinizle hem bizleri onurlandırmış, hem de ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindirmiş olacaksınız.

İmam-ı Süyûtî hazretleri buyuruyor ki :
“SADAKA fakire verilirse 10 misli, âmâ ve âcize verilirse 70 misli, yakın akrabaya verilirse 1000 misli, ana babaya verilirse 10 000 misli, TALEBE(öğrenci) ve âlime verilirse 1.000.000(milyon) misli mukabele eder."

Bu itibarla; “Mesudiyeli Yardımsever Hemşerilerimize, İş Adamlarımıza, Bürokratlarımıza ve Tüm Destekçilerimizi” öğrencilerimize ve bu iyilik hareketine destek olmaya davet ediyoruz.
Küçük ama düzenli destekleriniz, Mesudiye’mizin başarılı öğrencilerimiz için yaptığımız burs çalışmalarımızın sürekliliğini sağlayacaktır. Aşağıdaki burs hesabımıza yardımlarınızı bekliyoruz.

EFT - HAVALE ve OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VEREREK BAĞIŞ YAPMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BANKA HESAP BİLGİLERİNİ KULLANABİLİRSİNİZ: 

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.
MESUDİYELİLER BİRLİĞİ HİZMET VAKFI
TR20 0020 5000 0939 7256 5000 01

ÖNEMLİ UYARILAR:
** Banka kanalıyla EFT ve Havale ile gönderdiğiniz bağışlarınızın açıklama bölümüne bağış amacını (Burs, Serbest Bağış, Fitre Zekat vs.), isminizi ve cep telefonunuzu belirtiniz. 
Örnek; BURS, ADI SOYADI, 0555 555 55 55

**Yurtdışından bağış yapmak isteyen bağışçılarımız “0532 671 58 64 numaralı telefon aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

MESUDİYELİLER VAKFI (MESVAK)
www.mesvak.org.tr